Bizznizz Boxx

B-FAIR

EVENTS & FAIRS

2.000M2 VERBINDEND ONDERNEMEN


BIZZNIZZ BOXX verbindt ondernemers, zakenpartners en werknemers in een unieke context die het beste combineert uit de wereld van beurzen, coaching, opleiding, teambuilding en networking.


Bizznizz Boxx is een plaats buiten het kantoor … een stijlvolle black box … een fysieke en mentale ruimte om inspiratie op te doen, in contact te komen met potentiële klanten, verbinding te creëren met personeel of jezelf, te bezinnen, zaken te doen, te vergaderen in een andere omgeving of gewoon even te ontspannen, …


Tijdens Bizznizz Boxx krijgt u als exposant de kans om in de Inspiration Zone uw verhaal te brengen voor een geïnteresseerd publiek. Met de aanwezigheid van Gina Peeters (Gina Lisa) als exposant hebben wij een bijzondere troef in handen om uit te spelen naar onze potentiële bezoekers.


Niet alleen Gina maar ook met een aantal andere autoriteiten op hun terrein zijn we momenteel aan het onderhandelen. In en rond Roeselare laten wij simultaan met Bizznizz Boxx ook Bizznizz Boxx City Challenge doorgaan, een teambuildingsactiviteit die start en vertrekt aan Expo Roeselare.


Met een geschatte opkomst van +3.000 bezoekers uit de bedrijfswereld in West-Vlaanderen, loont het zeker de moeite een deelname als exposant te overwegen en op persoonlijke en directe manier in contact te komen met uw potentiële doelgroep. Voorafgaand aan het event, krijgt u reeds heel wat persoonlijke publiciteit die wij heel gericht voeren binnen de bedrijfswereld.

BIZZNIZZ BOXX

EXPO ROESELARE 

10>13 JANUARI 2020

CONTACT

 

info@b-fair.be T +32 (0)473 67 65 72 BTW BE 0881.947.655